CITIZEN elected supplier of the year
citizen huisleverancier

CITIZEN elected supplier of the year

Bij de keuze van een leverancier “DE BESTE! Juweliers evalueren hun leveranciers” CITIZEN werd verkozen tot beste in vijf categorieën. Bijna 500 juweliers uit Duitsland en Oostenrijk, voornamelijk lezers van de vakbladen “Blickpunkt Juwelier” en “DERJUWELIER.at” namen deel aan de leveranciersselectie en gaven in totaal 25.527 antwoorden, waarvan 8.535 leveranciersaanbevelingen. Voor de juweliers zijn deze bedrijven de subjectieve favorieten, of gewoon: “de beste”! In totaal werden de winnaars gekozen uit 38 categorieën. CITIZEN ontving de prijzen in de categorieën “favoriete leverancier”, “favoriete leveranciershorloges”, “horloges van 100 tot 250 euro”, “horloges van 250 tot 500 euro” en “horloges van 500 tot 1.000 euro”. Dit succes is gebaseerd op de goede samenwerking van onze fabrikant in Japan, het verantwoordelijke team in Hamburg en de buitendienstmedewerkers en de handelspartners direct ter plaatse. Door de voortdurende ontwikkeling van de Europese bedrijfsactiviteiten is CITIZEN WATCH EUROPE GmbH in Hamburg uitgegroeid tot een sterke locatie in Europa. Ons concept kenmerkt zich door vier centrale sterktes: Innovatieve horlogetechnologieën, die, trouw aan ons motto “Better Starts Now”, voortdurend verder worden ontwikkeld. De verwerking van bijzonder veeleisende materialen, zoals titanium, dat door onze eigen oppervlaktehardingstechnologie Duratect wordt omgezet in Super TitaniumTM. Een sterk bewustzijn van het milieu met zijn natuurlijke hulpbronnen, wat ons op het idee bracht om onze Eco-Drive light drive te creëren en te gebruiken, evenals eerlijke en coöperatieve relaties met onze handelspartners. We willen onze partners bedanken voor hun grote inzet en voor deze geweldige prijs! Het CITIZEN WATCH EUROPE-team   citizen watch

There are no reviews yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Land wählen