Baselworld 2019
baselworld

Baselworld 2019

„We Explore Time“

Baselworld 2019 – CITIZENS: Verhuizen naar de volgende 100 jaar

Om zijn 100-jarig bestaan in 2018 te vieren, presenteerde CITIZEN in Baselworld de Caliber 0100 Eco-Drive, ’s werelds meest nauwkeurige beweging die tot op een seconde per jaar nauwkeurig is. Op Baselworld 2019 zal CITIZEN een aantal nieuwe modellen voorstellen die met deze beweging zijn uitgerust. Het bedrijf zet hiermee een nieuwe mijlpaal in zijn zoektocht om nieuwe en wereldwijd toonaangevende standaarden in de horlogebouw te zetten – op een reis die nooit eindigt.

Trouw aan zijn naam heeft de horlogefabrikant CITIZEN altijd de grenzen van wat er mogelijk is om producten te creëren die mensen liefhebben en die de maatschappij ten goede komen. Al meer dan een eeuw lang verkent het merk de essentie van de tijd, zowel filosofisch als technisch. Ongeacht de huidige trend maakt CITIZEN gebruik van innovatieve technologieën en technieken om horloges te maken die zich aanpassen aan de voortdurende veranderingen in onze manier van leven.

De stand van CITIZEN op de stand van CITIZEN op Baselworld 2019 zal een thematisch thema hebben: “We Explore Time”. Deze missie geeft uitdrukking aan ons enthousiasme voor het verkennen van nieuwe gebieden en het uitbreiden van het totale concept van tijd.

Alle belangrijke merken van CITIZEN zullen tentoongesteld worden op de Tijd-Theater stand. Bezoekers zullen zelf kunnen zien hoe we de tijd verkennen. En ze zullen inzicht krijgen in onze kernfilosofie van het maken van uurwerken die alle burgers van de wereld tevreden stellen.

Onder de producten die CITIZEN dit jaar op de Baselworld tentoonstelt is MIYOTA, een cultbewegingsmerk dat de status van CITIZEN als klassieke horlogemaker symboliseert.

 

CITIZEN Caliber 0100 Eco-Drive

Op Baselworld 2019 presenteren we drie nieuwe Caliber 0100 polshorloges die dit najaar worden gelanceerd. Ze zijn vernoemd naar de Eco-Drive beweging, die met een nauwkeurigheid van ±1 seconde per jaar indruk maakt dankzij de nauwkeurigste tijdmeting ter wereld!

 

Kaliber 0100 stelt de tijd automatisch in op een zeer hoge nauwkeurigheid van ±1 seconde per jaar, zonder gebruik te maken van gegevens van radiotorens of satellieten. Een enkele tweede meting van deze beweging is exponentieel nauwkeuriger dan die van andere bewegingen. Elke seconde wordt gemeten met de meest nauwkeurige en authentieke weergavenauwkeurigheid.

Om een dergelijke ongeëvenaarde nauwkeurigheid te bereiken, gebruikt Caliber 0100 AT-snijdkristaloscillatoren in plaats van de traditionele stemvork-kristaloscillatoren die het meest gebruikt worden in kwartshorloges. AT-gesneden kristaloscillatoren oscilleren met een frequentie van 8,4 MHz (8.388.608 Hz). Dit is 250 keer hoger dan conventionele kristaloscillatoren. Dit zorgt ervoor dat dit nieuwe mechanisme bestand blijft tegen invloeden van buitenaf, zoals temperatuurschommelingen en gravitatie-effecten en veroudering.

 

 

CITIZEN Eco-Drive Riiivercitizen riiiver

Nu de technologie diepgaande veranderingen ondergaat en ons leven steeds diverser wordt, blijft CITIZEN de conventies uitdagen en nieuwe platforms verkennen om de wereldburgers met elkaar te verbinden. Met Riiiver hebben we onlangs een open ivd-platform geïntroduceerd dat mensen, dingen en diensten verenigt – met als doel het creëren en delen van nieuwe levensstijlen zonder normale tijdsbeperkingen. Riiiver werd dit jaar gepresenteerd op de SXSW (South by Southwest), ’s werelds grootste jaarlijkse evenement voor interactieve media, muziek en film.

Meer over Citizen Eco-Drive Riiiver

De zoektocht naar tijd en de essentie ervan eindigt nooit. CITIZEN zal zich als bedrijf blijven ontwikkelen. Ga samen met ons op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden van de tijd.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende pagina van Baselworld : Citizen @ Baselworld 2019

 

There are no reviews yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Land wählen