Inhorgenta 2019 Citizen

Inhorgenta 2019 Citizen

Citizen Group auf der Inhorgenta Munich 2019

In het 50-jarig jubileumjaar van Citizen Europe GmbH zal de Japanse horlogemaker van 22 tot 25 februari 2019 opnieuw aanwezig zijn in Inhorgenta München. Het bedrijf zal de resultaten van haar multi-merk strategie van de afgelopen jaren presenteren. Samen met de innovaties van het moedermerk Citizen, de uurwerken en concepten van de dochtermerken Fréderique Constant, Alpina en Bulova worden ook getoond in de A1-horlogehal van Inhorgenta München.

Keiichi Kobayashi, algemeen directeur Citizen Watch Europe GmbH.
“Op deze manier bieden wij Inhorgenta bezoekers de mogelijkheid om onze toekomstige strategieën voor en met de vakhandel in een persoonlijk gesprek te ontdekken. Naast de nieuwste horloge-innovaties omvat dit ook onze multi-merkstrategie, die onze klanten een breed portfolio uit één hand biedt: Van Japanse high-tech precisie van Citizen tot de Zwitserse Made merken Alpina en Fréderique Constant tot het innovatieve Amerikaanse merk Bulova. Topkwaliteit, onafhankelijke productstrategieën en een eerlijke prijs-prestatieverhouding gelden voor alle merken en prijssegmenten”. Met de terugkeer naar Inhorgenta München na meer dan tien jaar afwezigheid speelt de Citizen Group in op de wens van vele klanten om de Citizen Group als geheel te ervaren en te informeren naar de ontwikkelingen in het kader van de multi-merk strategie. “Inhorgenta is opnieuw de belangrijkste vakbeurs voor de Duitstalige vakhandel in horloges en sieraden. Het is daarom het ideale platform om onze huidige portefeuille en onze plannen voor de toekomst als groep te presenteren.

There are no reviews yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken

Land wählen